HUSRB/1002/211/109

Adatvédelmi nyilatkozat

A jelen adatvédelmi nyilatkozat (Nyilatkozat) tartalmazza a Magyar-Szerb Kereskedelmi és Iparkamara (6722. Szeged, Párizsi krt. 8-12.) (Üzemeltető) által üzemeltetett, a www.innoinfohu-srb.eu domain néven elérhető Innoinfó portál (Portál) működésének keretében rögzített adatok kezelésére vonatkozó szabályokat, valamint az erre vonatkozó tájékoztatást. A Portál technikai hátterét az Üzemeltető biztosítja, a szervereken elhelyezett szoftverek üzemeltetését maga végzi.

A Portál használatával a felhasználók elfogadják a jelen Nyilatkozat feltételeit. A Nyilatkozat folyamatosan elérhető a www.innoinfohu-srb.eu oldalon.

A Portállal összefüggésben kezelt adatok tekintetében a Magyar-Szerb Kereskedelmi és Iparkamara az adatkezelő.

Adatkezelés:

A Portálon való regisztráció során az Üzemeltető jelzi a kötelezően és opcionálisan megadandó adatokat. A kötelezően megadandó adatok az alábbiak:

  • Felhasználói email cím
  • Jelszó
  • Cég neve
  • Ország
  • Város
  • Cím
  • Tevékenységi csoport
  • Adószám

Az opcionális adatok megadása nem kötelező. A regisztrációkor megadott adatokat minden Portál látogató megtekintheti. Az saját adatait minden regisztrált felhasználó módosíthatja, valamint bármikor kérheti a regisztrációja, valamint az ehhez kapcsolódó adatai törlését.

A Portállal összefüggésben az Üzemeltető által végzett adatkezelések célja a Portál üzemeltetése, valamint a regisztrált felhasználók azonosítása.

A Portálon a felhasználók regisztrációjakor kitöltött adatok a regisztráció lezárásakor rögtön megjelennek. Ezek az adatok elérhetőek az összes Portál látogató számára. Ezen adatok nyilvánossá tétele a felhasználó saját döntése alapján történik, tehát személyes adatok önkéntes nyilvánosságra hozatalának minősül. Az ilyen nyilvánosságra hozatal esetében a felhasználóknak tudatában kell lenniük azzal, hogy a nyilvánosságra hozott adatokkal bárki visszaélhet.

Az Üzemeltető együttműködik a nyomozati jogkörrel rendelkező szervekkel és a bíróságokkal a Portál keretén belül elkövetett jogsértések felderítése és szankcionálása érdekében, és teljesíti a jogszabályi rendelkezésen alapuló adatkéréseket.

Az Üzemeltető a felhasználók által a Portál keretén belül tárolt, közzétett vagy küldött információkért mindennemű felelősségét kizárja.

Adatmódosítás, adattörlés:

A Szolgáltatás keretén belül a regisztrált felhasználóknak lehetőségük van az általuk megadott adatok módosítására, melyet saját oldalukon, bejelentkezés útján tehetnek meg. A regisztrált felhasználó írásban, az alábbi e-mail címre elküldött levélben kérheti fiókja megszüntetését vagy adatai törlését: info@mszkik.hu

Tájékoztatás

Az Üzemeltető fenntartja a jogot a jelen Nyilatkozat módosítására. Az aktuális Nyilatkozat mindig elérhető a Portál nyitó oldalán.

A Portállal kapcsolatban további információk az info@mszkik.hu e-mail címen kérhetők.

2012. december. 07.
Magyar-Szerb Kereskedelmi és Iparkamara