HUSRB/1002/211/109

Innoinfo Felhasználói Kézikönyv

Albumok

A cégprofilhoz albumokat tölthetünk fel. Az Albumok fül alatt az oldalsávban az „Album létrehozása” gombra kattintva megadhatjuk az új album nevét és kiválaszthatjuk a feltölteni kívánt képeket a normál vagy az egyszerű képfeltöltő segítségével. A normál feltöltéshez szükséges a flash böngésző plugin, de ezzel egyszerre több képet is feltölthetünk. Az egyszerű feltöltésnél a képeket egyesével töltjük fel.

Az „Album szerkesztése” gombra kattintva módosíthatjuk az albumcímet, illetve leírást adhatunk az albumról. A „Képek hozzáadása” gombra kattintva új képeket tölthetünk fel. Az elkészült albumokhoz hozzászólásokat írhatunk, illetve elolvashatjuk mások hozzászólásait.

A feltöltött képeket mozgathatjuk és sorba rakhatjuk őket tetszés szerint ha az egeret a kép fölé húzzuk és nyomva tartjuk, majd mozgatjuk. A képeknél meghatározhatjuk, hogy melyik kép legyen az album borítója, ha a legyen az album borítója linkre kattintunk. A képeket egyesével törölhetjük is az albumból a törlés linkre kattintva.

A képekre kattintva megtekinthetjük a képet a legnagyobb méretben és címet adhatunk neki. A képeket és az albumot is hozzászólásokkal láthatjuk el, amelyre később kapcsolataink is reagálhatnak újabb hozzászólásokkal.